NORRSKEN FIBERRIKT

DYGNET RUNT, LANDET RUNT, ÅRET OM

Norrsken erbjuder datakommunikation via fibernät – med hög bandbredd i hela Sverige. Oavsett om du vill kommunicera med kontor i städer eller på landsbygd kan vi ge dig högkvalitativ datakommunikation med högsta service till lägsta möjliga pris. Det betyder bland annat att du får en enda kontaktväg för kommunikationen och ett nät som når lite längre – anpassat för just ditt företag och dess tjänster.

Inte för alla, men för dig

För företag, offentlig förvaltning, operatörer och tjänsteleverantörer med behov av hög kapacitet är Norrsken ett tryggt alternativ. Våra nät ger dig tillgänglig och säker kommunikation mellan flera orter.

Hjärtat i norr

Norrsken är en rikstäckande leverantör som har ett nära samarbete med svenska stadsnät. Flera av stadsnäten i Dalarna, södra och mellersta Norrland är också delägare i Norrsken. Vi har verkat i branschen i 20 år och har en stabil ekonomi – ett resultat av att vi fokuserar på affärsmässig långsiktighet.

Teknisk plattform

Norrsken erbjuder tjänster på Layer 1-2-3 nivå med Våglängds- eller Ethernetgränssnitt – lösningar som är baserade på fiber, våglängdsteknik och Ethernet. Vi är inte en Internetleverantör, däremot transporterar vi Internettjänster, TV/bild, telefoni/tal och intern företagskommunikation för alla behov.

Dygnet runt, landet runt, året om

Vi har hög tillgänglighet i vårt nät och en stabil och säker driftssituation med bland annat övervakning och möjlighet till rikstäckande åtgärder dygnet runt, året om. Något som uppskattas av våra kunder.

Välkommen du också.