Norrsken Metro

Kund: Kontorsvaruhuset
Arne Ökvist, IT-chef Kontorsvaruhuset…

– Det är som att ha alla i samma hus, fast vi har drygt 60 mil mellan rummen 삼성 사이드 싱크. Tidigare hade vi olika datasystem på varje ställe. Nu har vi samma system överallt, säger en nöjd it-chef, Arne Öberg, på företaget Kontorsvaruhusen i Norrland AB, med huvudkontor i Örnsköldsvik 위닉스.

Norrsken AB har steg för steg anslutit Kontorsvaruhusets 14 butiker och lager i en stor fiberring. Den sträcker sig från Skellefteå i norr, till Trelleborg i söder Download Jaybridge. I Örnsköldsvik finns servrar och support samlade, med effektivare och billigare it-drift som följd.

– Vi satsar på fiber överallt, så långt det går 쿵야쿵야. Då kan vi växa utan problem, säger Kontorsvaruhusets Arne Öberg.

Norrsken har ett 3 000 kilometer långt fibernät i mellersta och norra Sverige 잔나비 노래모음. Genom det nära och unika samarbetet med lokala stadsnät kan Norrsken erbjuda fiberanslutning av företag på ett stort antal orter. Detta ser Kontorsvaruhuset som en stor fördel Download The Giody mp3.
– Vi vill ha en part att prata med, som dessutom kan erbjuda fiberlösning till de flesta punkter. Detta erbjuder Norrsken, säger Kontorsvaruhusets Arne Öberg 전쟁과 평화.


Norrsken Våglängd

Norrsken levererar våglängdstjänster med höga kapaciteter och avlämning på många orter till flera stora nationella operatörer, däribland Bahnhof, IP-Only, Bredband2 och Alltele 게임 톡 다운로드.